Haber

SGK Teşvik Danışmanlığı Nedir?

SGK Teşvik Danışmanlığı Nedir?, Globalsad

Artık teknolojinin de gelişmesi ile birlikte şirketler büyümeye ve çoğalmaya başladı. Bu sebeple de bir şirketin bu yoğun rekabet ortamında ayakta kalması her geçen gün zorlaşıyor. Şirketlerin ayakta durabilmek ve yoğun rekabete uygun hareket etmesi için bazı stratejiler belirlemesi gerekiyor. Belirlenen bu stratejiler ise aksi durumlarda şirketler için kötü sonuçlar doğurabiliyor. Bu gibi durumlarda devreye SGK teşvik danışmanlığı giriyor.

SGK teşvik danışmanlığı, işverenlerin belirli yasal haklarını desteklemektedir. Devlet, SGK kapsamında şirketlerin belirli teşviklerden yararlanmasını ve daha az SGK prim ödemesi yapmasını sağlamaktadır. SGK teşvik primi sayesinde şirketler, daha az ödeme yapacağı için diğer bütçe gerektiren işlere de belirli bir miktar ayırabilmektedir.

Tabii bu teşvik danışmanlığı, sadece şirketler için değil aynı zamanda genç girişimciler için de harika bir uygulamadır. İstihdamın artmasını sağlayan SGK teşvik danışmanlığı sayesinde girişimci ve çalışanlar, daha iyi şartlarda iş hayatlarını sürdürebilmektedir.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir