Haber

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı, Globalsad

İŞKUR teşvik danışmanlığı hizmeti, Globalsad Yönetim tarafından sunulan profesyonel danışmanlık hizmetleri arasında yer almaktadır. İŞKUR teşvik danışmanlığı genel olarak İŞKUR teşviki kapsamında sunulan süreçlerin takip edilmesi, bireylerin bilinçlendirilmesi ve yönlendirilmesi konusunda faaliyet göstermektedir. İŞKUR teşvik danışmanlığı, işverenlerin en iyi avantajlarla İŞKUR teşviklerinden yararlanmasına yardımcı olmaktadır.

Hibe ve teşvik danışmanlığı, firmamız tarafından müşterilere sunulan bir danışmanlık hizmet türüdür. Devlet, İŞKUR ile beraber bireylere ve kurumlara çeşitli hibe, destek ve teşvikler sunmaktadır. Bu kapsamda söz konusu İŞKUR ve devlet teşviklerinden yararlanmak isteyen kişilerin, ilgili hibe ve desteklere başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru süreçlerinde bazı kritik noktalara dikkat edilmesi de gerekmektedir. Aksi taktirde başvurunun kabul olmaması ya da reddedilmesi yüksek ihtimaldir.

Teşvikler Nelerdir?
İstihdam teşvikleri sayesinde belirli koşulları yerine getiren işsizleri istihdam eden işverenlere farklı sürelerde ve tutarlarda prim, vergi ya da ücret desteği sağlanmaktadır.
Söz konusu teşviklerin bir kısmı İŞKUR tarafından finanse edilirken, işlem uygulayıcısı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu faaliyet göstermektedir.
İstihdamın arttırılması ve korunması amacıyla İşsizlik Sigortası Fonu’ndan finanse edilerek yapılan teşviklerden bazıları aşağıda yer almaktadır.
-Kadın, genç ve mesleki yeterlilik belge sahibi olanların istihdam teşviki. Bu teşvik türü, 4447 sayılı kanunun geçici 10 uncu maddesine dayanmaktadır.
-İlave istihdama finansman kolaylığı desteği. Bu teşvik türü, 4447 sayılı kanunun geçici 31 inci maddesine dayanmaktadır.

Neden Globalsad’ı Tercih Etmelisiniz?
Globalsad Yönetim, kurulduğu günden itibaren sorunsuz hizmet anlayışını sürdürmüştür. Bu kapsamda pek çok referans da edinerek, sektör içerisinde gün geçtikçe yükselmiş ve tanınmıştır. Eğer siz de profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir