Haber

Güvenlik Hizmetleri

Güvenlik Hizmetleri, Globalsad

 

Güvenlik hizmetleri, bireylerin ve kurumların faaliyetlerini sağlıklı bir biçimde sürdürebilmesi için sunulan hizmet türünü kapsamaktadır. Deneyimli ve yetenekli personeller tarafından özel güvenlik hizmetleri sunulması, bireylerin ve kurumların herhangi bir saldırıya maruz kalmasını önlemektedir. Globalsad Yönetim olarak, hem bireysel hem de kurumsal açıdan oluşabilecek noksanlıkların önlenmesini profesyonel özel güvenlik hizmetleri ekibimiz ile gerçekleştiriyoruz.

Deneyimli ekibimiz, özenle seçilmiş eğitim programlarına tabii tutulmaktadır. Bu sayede gerekli sertifikaları elde etmiş personeller, üst düzey eğitime tabii tutularak, daha başarılı bir personel haline dönüştürülüyor. Bu da hem kurumları hem de bireyleri daha huzurlu bir ortama kavuşturuyor.

Globalsad Özel Güvenlik Hizmetleri

Özel güvenlik hizmetleri kapsamında hizmet sunacak personellerin hem mental hem de fiziksel açıdan yeterli donanıma sahip olması gerekmektedir. Nitekim Globalsad Yönetim bilhassa bu noktaya önem vererek, hem mental açıdan hem de fiziksel açıdan personellerini sınamaktadır.

Globalsad özel güvenlik hizmetleri bünyesinde hizmet sunacak personellerin öncelikle sicil soruşturması gerçekleşir. Akabinde adli sicil kaydı olmayan adaylar bir sonraki aşamaya geçerek, uzman psikologlarca mental açıdan değerlendirilerek puanlanır. Psikologların değerlendirmesine istinaden özel güvenlik personeli olur ya da olamaz sonucu çıkar. Olumlu olan adaylar fiziksel açıdan değerlendirmeye alınarak, fiziki yeterliliklerine göre firmalara yönlendirilir.

Neden Globalsad?

Globalsad özel güvenlik hizmetleri, güvenliğin ve huzurun sağlanabilmesini amaçlamaktadır. Tehlikenin ya da herhangi bir saldırının ortaya çıkmasını önleyecek tedbirler alan Globalsad özel güvenlik personelleri, risk seviyesini en az dereceye indirmeyi hedefler. Risk durumu azaltılamazsa, gerekli fiziksel yeterliliğe sahip olan personeller tarafından gerekli müdahale gerçekleştirilir.

 

 

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir