Haber

SGK Danışmanlığı

SGK Danışmanlığı, Globalsad

SGK teşvik danışmanlığı, işletmeler için en çok gündemde olan konulardan bir tanesidir. Çünkü SGK teşvik danışmanlığı sayesinde işletmelerin ve işletme sahiplerinin maddi olarak desteklenmesi sağlanır. Bu sayede zor durumda olan işletmeler varlığını devam ettirir. Netice olarak da istihdam oranı düşmemiş olur.

Özel sektör içerisinde var olmaya çalışan işletmeler yoğun rekabet içerisinde oldukça zorlanmaktadır. Kıyasıya rekabetin içerisinde var olabilmeleri için SGK teşvik danışmanlığı sayesinde bir nebze olsun nefes alan işletmeler, profesyonel bir ekip ile yönlendirilerek daha güçlü bir statü elde edebilir.

SGK Teşvik Danışmanlığına Dahil Hizmetler
SGK teşvik danışmanlığına dahil hizmetler kapsamında bir çok kulvarda destek almanız mümkündür. Tüm teşvikler belirli yasalar tarafından desteklenerek yapılmaktadır. En önemli desteklerden birisi SGK priminin az ödenmesi ile daha fazla tasarruf sağlanmasıdır. Bu hizmet içerisinde desteklenen işverenler, belirli yasalar ile korunmaktadır.

Temel olarak daha az SGK primi ödeyen işletmeler, mali tasarruf elde ederler. Diğer bir destekte ise SGK tarafından desteklenen genç girişimciler, istihdamın arttırılmasını da sağlamak için teşvik edilmektedir. Her teşvik birbirinden bağımsız olduğu için ayrı olarak değerlendirilir ve bütçe hesaplaması ona göre yapılır.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir