Haber

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı, Globalsad

İşkur, işsizlik oranını düşürmek ve istihdamı arttırmak için birçok teşvik danışmanlığı hizmeti vermektedir. Bu istihdam teşvikleri ve danışmanlık programları sayesinde şartları yerine getiren işsizler, belli miktarlarda prim, vergi ya da ücret desteği alabilmektedir. Tabii bu miktarlar, işverenlerin durumuna göre değişiklik göstermektedir.

İŞKUR iş bulma kurumunun istihdamı korumak ve arttırmak için bazı teşvik programları kapsamında işsizlik sigortası fonundan kullanıyor. Teşvikler ise mesleki yeterlilik belgesi olanların istihdamı teşviki, ilave istihdam teşviki, ilave istihdama finansman kolaylığı desteği ve işsizlik ödeneği alanların istihdamına yönelik teşvikler olarak sıralanyor. Şirket ya da çalışanlar, şartları yerine getirmek koşulu ile bu teşvik programlarından yararlanabilir.

İşkur, özellikle kadın, genç ve işsiz olan kişilere yönelik verdiği teşvikler ile biliniyor. Örneğin, mesleki yeterlilik bilgisi olan kişilerin çoğu, çeşitli istihdam teşviklerinden faydalanabiliyor. Uzun zaman boyunca işsiz kalan ve işsizlik ödeneği alan kişiler de yine İşkur teşvik programlarından faydalanabilmektedir. Eğer bu teşviklerden faydalanmak ve önceden belirlenen şartları yerine getirmek istiyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir