Haber

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı, Globalsad

İŞKUR danışmanlığı sayesinde bireyler çeşitli İŞKUR teşvik süreçleri hakkında bilgi sahibi olur ve gerekli yönlendirmeler konusunda destek alır. İŞKUR danışmanlığı bireylere işverenin sunduğu avantajlardan en iyi şekilde faydalanması için hizmet veren bir alandır.
Nitekim Globalsad Yönetimi de bu alanda profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir.

Globalsad İŞKUR teşvik danışmanlığı sağlarken, müşterilerine hibe konusunda da yardımcı olabilmek için fikir sunmaktadır.
Devlet ile İŞKUR birlikte, bireylere ve işletmelere birçok destek sağlamakla birlikte hibe konusunda yardımcı olmaktadır. Bu avantajlardan faydalanmak isteyen birey veya şirket sahipleri ilgili başvurularda bulunmalıdır.

Başvuruların değerlendirilmesi aşamasında bazı kritik noktalar da dikkate alınmaktadır. Söz konusu noktalar, başvurunun olumlu yada olumsuz sonuçlanmasında büyük etken olmaktadır.

Eğer siz de işletmeniz adına hibe almak veya sunulan avantajlardan yararlanmak istiyorsanız ilgili mevzuatları dikkatle incelemelisiniz. Eğer size karışık geliyor ve yeterince anlaşılamıyorsa, İŞKUR teşvik danışmanlığı adına tüm cevaplayamadığınız soruları sizler için cevaplayarak, sizlere yardımcı oluyoruz.

➥İŞKUR Teşvik Danışmanlığı Neleri Sunar?
Birçok firma yatırım yapmak için teşvik programlarından yararlanabilmektedir. İŞKUR ile sunulan bu hizmetler teşvik başlığı altında yer almaktadır. Genel olarak teşvikler şu şekilde karşımıza çıkmaktadır;

İşsizlik ödeneği alan bireylerin tekrardan istihdamının sağlamasına yönelik teşvikler, ilave olarak istihdama teşvik etme, mesleki yeterlilik belgesi sahibi olanların, kadın ve gençlerin istihdama teşvikleri, artı istihdam teşvikleri, normale dönme desteği ve daha birçok İŞKUR teşviği bulunmaktadır. Tüm bu teşviklerin net bir şekilde öğrenilebilmesi için İŞKUR teşvik danışmanlığı bünyesinde bizimle iletişime geçerek destek alabilirsiniz. Tüm sorularınızı yanıtlamak için hazırız.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir