Haber

SGK Teşvik Danışmanlığı

SGK Teşvik Danışmanlığı, Globalsad

SGK teşvik danışmanlığı, işletme ve işletme sahiplerinin en çok ihtiyaç duyduğu danışmanlık türünden bir tanesidir. Günümüzde işletmelerin varlığını sürdürebilmesi oldukça zordur. İşletmeler arası yoğun rekabet ortamının olması, işletmelerin sektör içerisindeki varlığını sürdürmesini zorlaştırmaktadır. Bu nedenle SGK teşvik danışmanlığı uygulamaları, personel eğitimi, reklam hizmetleri gibi alanlarda teşvik danışmanlığı hizmetinden fayda sağlanmaktadır. Bu sayede de işletmeler nefes alabilmektedir.

SGK Teşvik Danışmanlığı Bünyesindeki Hizmetler
SGK teşvik danışmanlığı bünyesinde alabileceğiniz birçok hizmet bulunmaktadır. SGK teşvik danışmanlığı hizmeti, işverenlerin belirli yasalar çerçevesinde desteklenmesi ile devletin sağladığı birçok teşvikten yararlanmasına olanak sağlar. Bunun içerisinde SGK priminin daha az ödenmesi yöntemi ile daha fazla tasarruf sağlanması en çok tercih edilen teşviklerden biridir. Tüm teşvikler belirli yasalar ve kurallar çerçevesinde gerçekleşmektedir. SGK teşvik danışmanlığı bünyesinde herhangi bir teşvik uygulamasına başvuruda bulunulabiliyor.

➥SGK TEŞVİKLERİNDEN KİMLER YARARLANABİLİR?
SGK teşviklerinde herhangi bir sınırlama yoktur. Tüm işletme sahipleri SGK teşviklerinden yararlanabiliyor. Teşviklerin asıl amacı istihdamın arttırılmasıdır. İstihdamın arttırılması ile işsizlik oranının minimum seviyeye indirilmesi hedeflenir. Bu sebep ile birçok SGK teşvik kolları bulunmaktadır.

➥PROFESYONEL SGK TEŞVİK DANIŞMANLIĞI HİZMETİ
Profesyonel ekibimiz aracılığıyla sizden gelen talepleri hassasiyetle karşılıyor ve kaliteyi ön planda tutarak ihtiyaçlarınıza en uygun cevabı sizlere sunuyoruz. SGK teşvik danışmanlığı kapsamında; indirim, muafiyet ve diğer tüm konularda sizlerin talepleri doğrultusunda değerlendirme ve araştırmalar gerçekleştirerek, ihtiyaçlarınıza en uygun cevapları sizlere sunuyoruz.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir