Haber

Özel Güvenlik Hizmetleri

globalsad

Özel güvenlik hizmetleri kapsamında, bireylerin ve kurumların daha korunaklı ortamda barınması sağlanmaktadır. Nitekim güvenlik hizmetleri sektörü olmasa, kötü insanlar daha rahat hareket edebilir ve yerine göre insan canı ile malını riske atabilir. Tüm bu risklerin en aza indirilebilmesi için özel güvenlik hizmetlerine ihtiyaç bulunmaktadır.

Globalsad Yönetimi olarak, sizlere daha korunaklı bir ortam sunabilmekteyiz. Bunu da uzman personellerimiz sayesinde gerçekleştirmekteyiz.

Globalsad bünyesinde çalışan personellerimiz donanımlı, eğitimli ve dikkatli çalışanlardan oluşmaktadır.
Bu kapsamda özel güvenlik hizmetleri alanında rakip firmalardan sıyrılarak ön plana çıkmaktayız. Peki Globalsad özel güvenlik hizmetleri personelinin diğer firma personellerinden farkı nedir? Gelin hep beraber inceleyelim.

➥ÖZEL GÜVENLİK PERSONELLERİ DİKKATLİ SEÇİLİR
Özel güvenlik hizmetleri alanında tercih edilen personellerin mental ve fiziki açıdan yeterli düzeyde olması gerekmektedir. Aksi taktirde görevini başarı ile tamamlayamaz. Globalsad Yönetimi olarak sizin için çok dikkatli bir süreç yürüterek personellerimizi özenle seçiyoruz.

Seçim aşamasında öncelikle özel güvenlik personeli olmak isteyenleri sicil soruşturmasına tabi tutuyoruz. Akabinde adli sicil kaydı bulunmayan adaylar bir sonraki aşama olan uzman psikoloğa gönderiliyor. Psikoloğun değerlendirmesi sonrasında adayın mental açıdan uygunluğu belirleniyor.

Psikoloğun değerlendirmesinden geçer puan alan adaylar, firmaların taleplerine göre yönlendiriliyor. Özel güvenlik personelleri firmalara gönderilirken de fiziki yeterliliklerine göre gönderilmektedir. Bu sayede görevlerini başarı ile gerçekleştirebilmektedirler.

Eğer sizde kaliteli özel güvenlik hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede sizlere yardımcı olabiliriz.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir