Haber

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı, Globalsad

İŞKUR teşvik danışmanlığı, profesyonel bir şekilde gerçekleştirilen Globalsad Yönetim danışmanlık hizmetleri arasında bulunmaktadır. İŞKUR teşvik danışmanlığı genel olarak ifade edildiğinde; İŞKUR’un sunmuş olduğu teşvik ve süreçlerle ilgili bireylerin bilinçlendirilmesi ve yönlendirilmesi olarak açıklanabilir. İŞKUR teşvik danışmanlığı, işverenlerin sunulan avantajlardan en iyi derecede faydalanabilmesi için gerçekleştirilen bir hizmet türüdür.

Hibe ve teşvik danışmanlığı hizmetleri, firmamız tarafından müşterilerimize sunulan danışmanlık hizmetleri arasında bulunmaktadır. Devlet, İŞKUR ile beraber bireylere ve şirketlere çeşitli destek, teşvik ve hibeler sunmaktadır. Söz konusu sunulan çeşitli destek, hibe ve teşviklerden faydalanmak isteyen bireylerin başvuruda bulunması gerekmektedir. Gerekli şartların yerine getirilmesi konusunda bazı kritik noktalara dikkat edilmesi gerekmektedir. Söz konusu kritik noktalar başvurunun kabul edilmesi ya da reddedilmesine zemin hazırlamaktadır.

Eğer siz de söz konusu hibe, teşvik ve desteklerden yararlanmak istiyorsanız, başvuru yaparken dikkatli olmalısınız. Aksi taktirde başvurunuzun olumsuz sonuçlanma ihtimali bulunmaktadır. Bu kapsamda sizlere yardımcı olan firmamız, hibe ve teşvik danışmanlığı hizmetini müşterilerine sunmaktadır.

➥İŞKUR Danışmanlığı Hizmeti
İŞKUR tarafından birçok teşvik işverenlere sunulmaktadır. Söz konusu hibe ve destekler neticesinde işverenler sektör içerisinde rekabet edebilecek seviyeye ulaşmaktadırlar. İŞKUR tarafından sunulan teşviklerden bazıları şu şekilde ifade edilebilir;
-Artı İstihdam Teşviki,
-Normalleşme Desteği.

➥Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?
Globalsad Yönetim, kurulduğu gün itibari ile müşterilerine başarı odaklı hizmetler sunmaya devam etmektedir. Eğer siz de söz konusu teşviklerden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, profesyonel hibe ve teşvik danışmanlığı hizmetlerimiz aracılığıyla size en uygun teşvik modeline başvuruda bulunabilirsiniz.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir