Haber

Güvenlik Hizmetleri

Güvenlik Hizmetleri, Globalsad

Güvenlik hizmetleri, gün geçtikçe gelişen bir meslek kolu olarak karışımıza çıkmaktadır. İlk çağlardan itibaren insanların güvenlik ihtiyaçları gündemdeki yerini kaybetmemiştir. İnsanlar hem can güvenliklerini hem de mal güvenliklerini sağlayabilmek için güvenlik hizmetlerine ihtiyaç duymaktadır. Yıllardır süregelen ve en çok tercih edilen güvenlik hizmeti; fiziki güvenlik görevlisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte de elektronik güvenlik sistemleri tercih edilmeye başlamıştır.

➥Fiziki Güvenlik Görevlisi Tercihi
Uzun yıllardır tercih edilen fiziki güvenlik görevlisi, insanların canını ve malını emanet ettiği ilk tercih olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki güvenlik görevlisi nasıl olmalı? Güvenlik görevlisinin sorumluluklarını yerine getirebilecek durumda olması gerekmektedir. Hem zihinsel hem de bedensel olarak göreve hazır olması gerekmektedir. Bu nedenle güvenlik görevisinin gerekli sertifikaları elde etmiş ve gerekli becerilere sahip olmuş olması gerekmektedir.

➥Güvenlik Görevlisi Nasıl Seçiliyor?
Globalsad bünyesinde hizmet verecek özel güvenlik personelleri hem zihinsel açıdan hem de fiziksel açıdan gerekli becerilere sahiptir. Nitekim Globalsad Yönetimi, özel güvenlik personeli seçimi esnasında oldukça titiz bir süreç yürütmektedir. Peki bu süreç nasıl yürütülür?

Globalsad bünyesinde özel güvenlik personeli olmak isteyen bireyler öncelikle sicil soruşturmasına dahil edilmektedir. Adli sicil kaydı temiz olan adayların bir sonraki aşamaya geçmesine izin veriliyor. Bir sonraki aşamada uzman psikologlar tarafından değerlendirilen adaylar, mental açıdan çeşitli testlere dahil edilerek puanlamaya tabi tutuluyor. Testlerden başarı ile geçen personellerin fiziki yeterlilikleri kontrol ediliyor. Akabinde ise başarılı bulunarak kabul edilen personeller, fiziki yeterlilikleri dahilinde firmalara yönlendiriliyor.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir