Haber

Temizlik Hizmetleri

Temizlik Hizmetleri, Globalsad

Profesyonel anlamda temizlik hizmetleri almak istiyorsanız, Globalsad ile tanışma vaktiniz geldi demektir. Yüksek standartlarda sunduğumuz kaliteli hizmet, sizleri tatmin edici derecede temizliği hissettirecektir.
Sektörde var olduğumuz uzun dönem boyunca, markalaşmayı başardık ve müşteri memnuniyetini hat safhada tuttuk. Müşterilerimiz için birçok farklı temizlik seçeneğimiz de bulunmaktadır. Bunlar; Fabrika temizliği, dış cephe temizliği ve ofis temizliğidir.

➥FABRİKA TEMİZLİĞİ
Profesyonel bir hizmet almadan temiz tutabileceğiniz en zor işletmeler fabrikalardır. Üretimin ana merkezi olarak düşünülen fabrikalarda yoğun işçi çalışmaktadır. İşçilerinizin ve sizin sağlığınız hijyensizlik nedeniyle tehlikeye girmekte.
Bu gibi durumların önüne geçebilmek için sizlere fabrika temizliği hizmet sunuyoruz. Sizlere bu hizmeti sunarken de, fiyatı uygun tutarak herkesin fabrika temizliği hizmetimizden faydalanmasını sağlıyoruz.

➥DIŞ CEPHE TEMİZLİĞİ
Dış cephe temizliği kompozit panel, dış cam gibi materyallerin cephe kısmının temizlenmesi anlamına gelir. Özellikle ofis, plaza ve kamu kurumlarında tercih edilen dış cephe temizliği Globalsad bünyesinde verilmektedir.
Binanızın, yaşadığınız yerin ve holdinginizin cephesini sizin için temizliyor, dışarıdan bakanları hayran bırakıyoruz. Eğer dış cephe temizliği konusunda profesyonel bir destek almazsanız, detaylı temizlik hizmeti alamazsınız. Bu sebep ile sektördeki birçok referansımız ile sizlere hizmet vermekteyiz.

➥OFİS TEMİZLİĞİ
Ofis ve iş yerleri sıklıkla çalışma yapılabilmesi için kullanılmaktadır. Özellikle sürekli giriş çıkış yapılan ortamların temiz ve hijyenik tutulması gerekir.

Ortada dolaşan kirli hava ve sağlıksız ortam personellerinizi zaman içerisinde hasta etmektedir. Bu gibi sorunların önüne geçilebilmesi için sizlere kusursuz temizlik hizmeti sunmaktayız.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir