Haber

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı, Globalsad

İŞKUR teşvik danışmanlığı, Globalsad Yönetimi tarafından profesyonel çerçevede sunulan danışmanlık hizmetleri arasında yer almaktadır. İŞKUR teşvik danışmanlığı hizmeti, pek çok İŞKUR teşvikleri ve süreçleri ile ilgili kişilerin yönlendirilmesini ve bilinçlendirilmesini sağlamaktadır. İŞKUR teşvik danışmanlığı hizmeti, işverenlerin söz konusu kurumun sağladığı avantajlardan olabildiğince iyi bir şekilde faydalanması sağlamak için verilen hizmet türüdür.

Hibe ve teşvik danışmanlığı firmamız tarafından müşterilerimize sunulan danışmanlık hizmetleri içerisinde yer almaktadır. Devlet, İŞKUR ile beraber bireylere ve firmalara çeşitli destek, hibe ve teşvikler sağlamaktadır. Bu kapsamda devlet ve İŞKUR teşviklerinden yararlanmak isteyen bireylerin hibe ve desteklere başvuruda bulunması gerekmektedir. Hibe, çeşitli destekler ve teşviklerin ilgili şartları yerine getirilirken başvuruda bulunacak kişilerin bazı kritik noktalara dikkat etmesi gerekmektedir. Söz konusu kritik noktalar başvurunun olumlu ya da olumsuz sonuçlanmasına etki edebilmektedir.

İŞKUR Teşvik Danışmanlığı Hizmetinin Kapsamı
Yatırım yapmak isteyen firmalar teşvik başvurusunda bulunabilmektedir. İŞKUR aracılığıyla sunulan teşvikler, hizmet kapsamımız içerisinde yer almaktadır. Bu kapsamda İŞKUR’un teşvikleri genel itibari ile şu şekildedir;
-İlave İstihdam Teşviki
-Kadın Genç ve Mesleki Yeterlilik Belgesine Sahip Olanların İstihdam Teşviki
-Normalleşme Desteği
-İşsizlik Ödeneği Alan Kişilerin İstihdamına Yönelik Teşvik
-Artı İstihdam Teşviki
-İstihdama Dönüş Teşviki (Prim Desteği ve Geçici İşgücü Desteği)

Bizi Neden Tercih Etmelisiniz?
Globalsad Yönetimi kurulduğu tarihten itibaren müşterilerine en iyi faydayı sunabilmek için çalışmalarını yürütmüştür. Bu kapsamda İŞKUR teşvik danışmanlığı hizmeti sunan Globalsad Yönetimi, bireylerin hibe, destek ve teşviklerden en iyi şekilde yararlanabilmesini sağlamak için hizmet sunmaktadır.

0/5 (0 Reviews)

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir